sådärja


våran okära dator bestämde sig återigen för att brista i tusen bitar, sist vi plåstrade om den var för fyra-fem månader sedan. just nu är den på undersökning, men pojkarna som jobbar där sa att det inte var värt att laga den igen, om den nu kommer gå sönder en sisådär två gånger varje år. riktigt så rika är vi inte.

så nu skriver jag från en ny, jättefin dator men kanske inte lika extraordinär dator som våran förra. utgifter hit och dit, men vi konstaterade efter ungefär en vecka utan dator att vi verkligen behöver en. inte för facebookande eller aftonbladande, utan för bankärenden och antons skola. måtte denna hålla i tjugo vackra år.

veckan som gått har varit jättefin, Lill har börjat säga "babba", lärt sig vinka och skaka på huvudet, och vi har varit på ultraljud för våran allra minsta. så här såg den ut,



fyra cm bebis.
ser mest ut som ett marsvin.




under dagen har mamma varit här och hälsat på en sjuk Lill som fick lite klappar, speldosa, vintermössa och vantar. det var ju jättebra grejer. stackaren har varit krasslig ett bra tag nu, feber, ögoninflammation, hostar, nyser och snorar. håller tummarna att hon blir friskt till veckan.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag har helt missat din statusuppdatering på facebook med den goda nyheten, vi var ju på Kreta då. Stort grattis till den lilla, verkligen spännande!

2010-09-30 @ 17:44:17
URL: http://familjendunder.blogg.se/
Postat av: Annika

Äh, mitt namn försvann ju, inte meningen att vara hemlig ;)

2010-09-30 @ 17:45:19
URL: http://familjendunder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0