idag




så väldigt trevligt det är med blommor på bordet, hade jag haft råd hade vi nog alltid haft snittblommor hemma.
ska inte inbilla mig att dessa är snittblommor som ni själva kan se, utan har sitt ursprung från en väns rabatt.





samma väns mor har tagit på sig att klä om min gamla gungstol, tycker den blev så fin. av tyget som blev över tillverkade hon en liten duk som syns lite på bilden ovanför.
gillar verkligen min gungstol, den har lugnat Lill många jobbiga kvällar och numera blir hon helt förtjust av mönstret och kollar in alla blommorna på den.





för första gången som Lill blev introducerad till såpbubblor insisterade hon på att få blåsa själv, och vilka är vi att neka henne detta.





vi har även hunnit med att se denna idag. otroligt roande även fast det var sisådär femton år sedan vi såg den sist.


vi fortsätter söndagen i samma anda, bara tar det lugnt, ska se om det går någon bra film ikväll. så härligt att anton har haft en ledig helg igen, det är inte så ofta det inträffar i sommar.
i morgon börjar allvaret igen med sex-dagars arbetsvecka för honom, vilket menas långsamma dagar för oss båda. är så tacksam över att hundarna är så snälla och knappt kräver någon uppmärksamhet, dom bara ligger mestadels och sover, sparkar i luften och skäller i drömmarna sina på någon skum främling.






kikar tvärt på datumet och tänker att det är på dagen precis sex månader sedan vi kom hem från BB.
soda är fortfarande lika kär och nyfiken på henne som på denna bild, medans sammi nog fortfarande tycker att alltihopa var en dum idé, eftersom Lill numera tycker det är jätteroligt att lugga honom på alla stackars hårstrån han har. soda bryr sig inte ett dugg för allt Lills utforskande och låter henne slita hur mycket hon vill, inte helt otippat.



Kommentarer
Postat av: Malin

Underbar gungstol! Ett tips är att sätta sånna små gråa dörrstopp som man skruvar fast i golvet, längst fram på medarna och gunget blir avsevärt bättre.

2010-07-26 @ 17:29:25
URL: http://norraparkgatan.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0