torsdag


sådärja, nu har vi fått tillbaka makten över en av våra två datorer, som drabbades av ett förskräckligt virus för några dagar sedan. den andra datorn, den stationära skall vi inte ödsla någon mer energi på har vi bestämt oss för, utan flytta ned den till förrådet.
det är jag så glad över, den har tagit upp allt för stor plats i Lills rum, och nu kan jag äntligen göra en läs/mys-hörna där istället.

någonting annat som jag länge önskat till hennes rum är denna matta nedan. men som så mycket annat jättefint, är den ganska dyr, vi får se om tillfälle dyker upp. den andra kanelbullen är också väldigt fin, fungerar som sittkudde! har dock en känsla av att den skulle användas mer av anton än Lill.

              


 

hittade även denna underbara från samma hemsida, en sådan är ju obligatorisk under barndomen.






på tal om inredning, goda vännen Malin var här och hälsade på för några dagar sedan, det är alltid lika roligt eftersom vi bor så långt ifrån varann. Lill hade nog kunnat följa Malin hem, så rolig var hon.






sociala killen i bakgrunden är med.

 


nu väntas Lills kommande barndomskamrat Meoh födas i natt, allt är väldigt spännande. förhoppningsvis får vi träffa dom om några dagar.


Kommentarer
Postat av: Annika

Tur att det gick att rädda datorerna och allt innehåll!



Nilas är fortfarande inte uppe i några större mängder vad gäller gröt och mat, vi har ju haft lite svårt att komma igång med maten. Gröt äter han oftast en halv portion, dvs. gjort på ½ dl vatten. Men sista dagarna har han även klämt i sig en hel portion nångång. Maten blir lite mindre än en hel liten burk, beroende på vad det är för typ av mat. Han gillar bäst slät konsistens och ganska neutrala smaker, typ kött/kyckling och grönsaker.

Hur går det för Lill då?

2010-08-22 @ 12:04:21
URL: http://familjendunder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0