ensam hemma igen


här har jag gått och längtat till söndag kl. 15.30, för det var anton allra sista pass på sjukhuset för denna sommar.
hade nog tänkt att vi skulle få njuta av ett par lediga dagar tillsammans innan hans skola börjar, men då påminner han mig om att han har arbetspass kvar, inte på sjukhuset, utan på ett handikappboende.
 
så nu sitter jag här ensam igen, anton jobbar 7-22 idag, imorgon och ett till 24-timmars pass på fredag. det verkar bjuda på fler arbetsdagar även nästa vecka, men det vågar jag inte kika närmare på.

det som är så tråkigt är att han är borta så länge! tänk vad härligt det hade varit med åtta-timmars arbetsdag? :) dock jättehärligt att han är ledig onsdag, torsdag, lördag och söndag, riktig lyx om jag jämför med hur mycket jag varit ensammen under sommarveckorna.

men missförstå mig ej, jag är väldigt tacksam över de många slantar som kommer rulla in denna månad. har tur som har en sådan flitig sambo.


undrar om Lill & jag ska hitta på någonting idag, kanske ska våga oss ned på stan. synd att det alltid ska kännas så jobbigt att ta barnvagnen på bussen. det skulle vara riktigt trevligt att träffa någon kompis idag.





bjuder på en lik-mamma bild idag. då de flesta säger att Lill är så lik anton klappar hjärtat extra när jag ser sådana bilder som denna.

jag sprang in och köpte ett rån-paket till Lill igår, och det fungerar fint som mellanmål/tidsfördriv. sammi sitter beredd och tar hand om allt som hamnar på golvet, perfekt!




stort grattis till vännerna magnus & paula som fick sin Meoh 20/8 00.02.
anton har redan träffat dom och blev helt chockad över hur fint nya BB är, där alla nyblivna föräldrar får ensamrum med teve och internet, papporna får numera sova över och lokalerna är jättefina och fräscha - såklart.
 
hoppas vi får träffa dom snart!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0